DP - Wandelen en fietsen

Leads  

Er werden verschillende wandel- en fietsroutes uitgestippeld in en rond het provinciaal domein Puyenbroeck. In het bezoekerscentrum aan parking 1 kan je terecht voor meer info en kan je van verschillende routes ook een begeleidende brochure kopen.

 


'

Puyenbroeck...natuurlijk'  Wil je graag deelnemen aan natuurwandelingen in het provinciaal domein Puyenbroeck? Dat kan vanaf maart tot en met oktober. Meer info kan je vinden via de flyer die onderaan deze pagina staat. Deelnemen is gratis, maar kan enkel na inschrijven.

Voor groepen is er een geleide wandeling mogelijk met gids, mits deze op voorhand wordt gereserveerd. Mogelijke thema's zijn: natuur algemeen, geschiedenis van Puyenbroeck, vogels, kruiden, ...

Met de Puyentas willen we jong en oud de kans geven om de natuur in het provinciaal domein Puyenbroeck actief te ontdekken en te beleven. Of je nu een gezin bent met kinderen, een jeugdvereniging, een seniorenvereniging of een leerkracht, met de puyentas kan je in het domein zonder voorkennis en voorbereiding aan de slag. Met het opdrachtenboekje dat afgestemd is op verschillende leeftijdsgroepen, kies je uit verschillende leuke opdrachten. In de rugzakjes zit al het materiaal dat je nodig hebt. Eén puyentas kost 2,5 EUR per halve dag, af te halen in het bezoekerscentrum.

GPS: 51.150013, 3.873732

Selecteer wat u op de kaart wil zien

Events

Winkels in de kijker